Garanter din reservasjon

Garanter din reservasjon

For å fullføre din bestilling trenger vi ditt kortnummer. Det fungerer som en garanti for reservasjonen, og gjør at hotellet kan være sikker på at du møter opp som avtalt.

  • Lett å bestille
  • Rask service
  • Sikker bestilling

Kan jeg reservere et rom uten et kredittkort?

Et gyldig kredittkort er nødvendig for å garantere reservasjonen med de fleste hotellene. Det er også et lite utvalg av hoteller som er villig til å garantere reservasjonen uten kredittkort.

Hvorfor trenger jeg å gi kredittkortopplysningene mine?

HotelSpecials.no trenger dine kredittkortopplysninger for å bekrefte bestillingen med hotellet. HotelSpecials.no belaster kun kredittkortet ditt hvis du har booket et rom med en forskuddsbetaling, eller hvis du har besluttet å kjøpe en avbestillingsforsikring, eller hvis de avbestillingsvilkår, som er under "Hotellregler" og rommets "betingelser", ikke ble fulgt.

Spør hotellet om et depositum eller forskuddsbetaling?

De fleste hoteller krever ikke forskuddsbetaling eller depositum. Hvis hotellet gjør det finns informasjon om dette for hvert tilbud og på hotellets egen side på HotelSpecials.no's nettsted.

Hvilke kort kan jeg bruke til å fullføre min reservasjon?

Mastercard og Visa kan brukes.

Kan jeg betale for mitt opphold på forhånd?

Det kommer an på hotellet. Vennligst kontakt hotellet etter reservasjonen for å finne ut om det, og for å gjøre opp for betalingsmåten. Hotellets kontaktdetaljer finner du i reservasjonsbekreftelsen.

Kan jeg betale for mitt opphold på hotellet med et annet kredittkort enn det som brukes for å garantere reservasjonen?

Jada, det er ikke noe problem. Du kan også betale med kontanter.

Kan jeg bruke Maestro-kort for å fullføre reservasjonen min?

Hoteller godtar som regel ikke Maestro-kort som reservasjonsgaranti. Men alle store kort som VISA og MasterCard fungerer bra enten det er kredittkort eller betalingskort.

Beskyttes kredittkortopplysningene mine?

Kredittkortinformasjonen din blir sendt til oss via en sikker server. Vi bruker den nyeste og sikreste tilgjengelige teknologien, som krypterer dine personopplysninger og kredittkortinformasjon. Vi bruker den bransjestandardiserte krypteringsmetoden "Secure Socket Layer" (SSL).