Betingelser

Les betingelsene nøye før du bruker HotelSpecials.no. Når du bruker vår side godtar du våre betingelser. Ikke bruk HotelSpecials.no hvis du ikke godtar betingelsene. Hvis du ønsker å endre noen av betingelsene trenger du å få det bekreftet skriftlig fra HotelSpecials.no.

Personlige data

HotelSpecials.no respekterer og beskytter personvernet til alle brukere og garanterer at din personlige informasjon er beskyttet og trygg. På siden om personlige data, forklares hvilken data HotelSpecials.no trenger fra deg, hva vi gjør med denne informasjonen og hvilke rettigheter du har. HotelSpecials.no garanterer at informasjonen blir behandlet og beskyttet i henhold til fastsatte lover og forskrifter. Noen samtaler blir registrert for opplæringsformål. Samtalene brukes til å forbedre vår service.

Tilbud

Spesialpriser og tilbud fra hotellene er ikke bindende. Det kan skje at tilbud blir fullboket selv om de kan reserveres. HotelSpecials.no tilbyr hoteller å vise priser og tilbud via siden for å inngå avtaler med besøkende / gjester. HotelSpecials.no kan ikke holdes ansvarlig for disse tilbudene.

Reservasjoner

Reservasjonen er en avtale mellom det berørte hotellet og kunden som gjør bestillingen eller forespørseln. Ingen rettigheter kan argumenteres fra en forespørsel som ikke har blitt bekreftet. Hotellene forbeholder seg retten til å ikke akseptere reservasjoner. Hotellene forbeholder seg også retten til å kansellere bestillinger på grunn av feil rapportert detaljer om pris og tilgjengelighet.

Alder

Du må være minst 18 år for å gjøre en bestilling på HotelSpecials.no.

Avbestilling

Avbestillinger må gjøres via lenken inkludert i bekreftelsen. Du kan også ringe oss på telefon 23961700 eller sende e-post på info@hotelspecials.no med ditt bestillingsnummer, navn og dato for ankomst. Vær oppmerksom på at avbestilling ikke er gyldig før du mottar en bekreftelse på e-post. Avbestillinger som gjøres direkte til hotellet er ikke gyldig og er derfor klassifisert som en sen avbestilling. Alle hoteller har egne avbestillingsregler. Normalt sett kan du avbestille kostnadsfritt frem til 24 timer før ankomst. Det er alltid indikert når du reserverer hva som gjelder..

Ved avbestilling senere enn 24 timer før ankomst debiterer HotelSpecials.no et avbestillingsgebyr. Ved avbestilling senere enn 24 timer før ankomst, har hotellet også rett til å belaste deg for prisen av overnatting i samsvar med internasjonelle anbefalinger. For å unngå dette, kan du kjøpe vår avbestillingsbeskyttelse. Hvis du ikke ankommer til hotellet uten å avbestille har hotellet og HotelSpecials.no rett til å belaste deg avgifter som ovenfor.

Betaling

Alle prisene er totalpriser og betales på stedet på hotellet, bortsett fra eventuell avbestillingsforsikring eller serviceavgift for reservasjon av våre Spesialtilbud, som betales i forbindelse med bestillingen. Ingen skjulte tilleggsavgifter tilkommer.

Rettigheter

Alle rettigheter reservert.

Bilder, logoer, tekster og annen informasjon på https://www.hotelspecials.no beskyttes av norske lover om opphavsrett. All reproduksjon er forbudt. Med mindre annet er angitt, kan ikke noe på https://www.hotelspecials.no gjenbrukes uten skriftlig tillatelse fra HotelSpecials.no.

Hotellspecials.no kan ikke garantere at innholdet på HotelSpecials.no er fri for feil. Vi vil gi så nøyaktig informasjon som mulig. HotelSpecials.no kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle feil eller manglende informasjonen om hotellen. Det gjelder generell informasjon, fasiliteter, kart, veibeskrivelser og annet materiale lagt ut på siden. Vi forbeholder oss retten til å endre valg, priser og informasjon uten varsel. HotelSpecials.no kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader, feil og ulykker som oppstår ved bruk av HotelSpecials.no. HotelSpecials.no er en del av BookerZzz B.V.