Ofte stilte spørsmål

Tilpass turen din

 • Hva koster det for barna?

  For barn er det spesielle priser. Avhengig av deres alder, kan de bestilles mot en ekstra tillegg. Hvis dette tillegget ikke er oppført, kan du kontakte oss. En forutsetning for at barns priser vil gjelde er at de bor på samme rom som foreldrene. Hvis hotellene ikke har familierom kan ofte et barn sove i samme rom som foreldrene. Alle hotellene har ulike regler om antall barn i et rom. Vi kan hjelpe deg med de beste alternativene for din familie.

 • Finnes det rom for røykere?

  De fleste hoteller er nå røykfrie. Hvis du leter etter et røykerom er det noen hoteller som har det. Kontakt oss og vi vil hjelpe deg å finne et hotell med denne muligheten.

 • Koster det ekstra hvis jeg ønsker et rom med utsikt?

  Det avhenger av hotellet hvis det er mulig å bestille et rom med utsikt. Hvis det er mulig, er det angitt på informasjonsiden om hotellet. Det er også spesifisert eventuelle ekstra kostnader for dette. Hvis du trenger hjelp med denne informasjonen, eller ønsker å vite prisinformasjon, vennligst kontakt oss.

 • Er det mulig å være tre barn i et rom?

  Alle hotellene har ulike regler om antall barn i et rom. Vi kan hjelpe deg med de beste alternativene for din familie.

 • Er det mulig å bestille en finere, mer luksuriøs romstype?

  Hvis du ønsker en annen romstype enn hva du finner på HotelSpecials.no, vennligst kontakt oss via e-post info@hotelspecials.no så vil vi hjelpe deg.

 • Hva gjør jeg hvis jeg har spesielle ønsker om forskjellige ting?

  Ved bestilling kan du angi dine preferanser som deretter formidles til hotellet. Vær oppmerksom på at dette bare er ønsker og ikke noe vi kan garantere. Hvis dine ønsker er krav kan du kontakte oss via e-post info@hotelspecials.no så vi vil hjelpe deg med dine behov.

 • Er det mulig å sjekke ut senere enn den angitte tiden?

  Du kan alltid ha en sen utsjekking som ønske. Det er dessverre ingenting vi kan garantere, men det avhenger av hotellets belegg neste dag.

 • Kan jeg ta med kjæledyret mitt i rommet?

  Det varierer fra hotell til hotell. Hotellene som godtar kjæledyr har vanligvis spesielle rom hvor det er mulig å ta med kjæledyr, ofte mot en ekstra kostnad. Vennligst kontakt oss via info@hotelspecials.no så vil vi hjelpe deg.

 • Må jeg forbestille parkeringsplass?

  I beskrivelsen av hotellet fremgår som regel dette. Der fremgår også kostnaden av parkeringsplassen. Du kan alltid si fra når du reserverer at du trenger parkering.