Våre hoteller

Våre hotell

HotelSpecials.no er et informasjons-og reservasjonsnettsted med laveste prisgaranti. Vi ønsker å gi våre besøkende mulighet til å bestille hotell effektivt og enkelt i et inspirerende miljø. Vår kundeservice er åpen 7 dager i uken. Hos oss finner du:

• Fordelaktige priser på mer enn 600 hotell, bed and breakfast og vandrerhjem.

• Hotel i Norge, Sverige, Danmark..

• De beste tilbudene fra hoteller i byer slik som Oslo, Stockholm, Göteborg og København.

• Tilbud fra noen av de mest kjente og respekterte hotellkjeder slik som Elite Hotels, First Hotels, Rica Hotels, ProfilHotels, Best Western Hotels, Radisson Blu och Park Inn by Rezidor, Hilton Hotels, Marriot Hotels, Choice Hotels, Comwell, Sweden Hotels og StayAt Hotel og mange kjente fristående hoteller.

• Årlige kampanjer HotelWeek.se, SpaWeek og Bo som en Kung.

Nye kunder?

Leter du etter nye kunder og høyere belegg på hotellet? HotelSpecials.no er stadig på jakt etter nye hoteller i Norge, Sverige og Danmark for å samarbeide med. Vårt mål er å utvide utvalget for våre kunder med de beste (helg) priser og populære pakker.

Medvirke

Å medvirke på HotelSpecials.no gir et hotell mulighet til å øke belegg, noe som gir deg flere bestillinger og mange nye kunder. Vi tar ikke registreringsavgift, ingen faste kostnader, men vi jobber med en provisjon på faktiske bestillinger. Ingen reservasjoner = ingen kostnader. Deltakende hoteller kontrollerer selv tilgjengeligheten deres, via en enkel og brukervennlig system.

Kontakte

Hvis du ønsker mer informasjon om HotelSpecials.no angående et samarbeid så send e-post til supply@hotelspecials.no med dine opplysninger. Vi vil kontakte deg så snart som mulig. Vi håper at du snart vil få velkomne din første gjest fra HotelSpecials.no.

Om HotelSpecials.no

HotelSpecials.se er en av de ledende nettstedene i Sverige for hotelreservasjon. Besøkende kan bestille hotell og weekend-pakker på over 600 hoteller i Sverige og Danmark. HotelSpecials.se ble grunnlagt i 2006 og formiddler sammen med sin partner i Holland, HotelSpecials.nl, mer enn 350.000 bestillinger per år til deres partnerhoteller. Fra 2013 finnes ogå HotelSpecials Norge og Danmark.

Vennlig hilsen

HotelSpecials.no
Telefon: 23961700
E-post: supply@hotelspecials.no