Laveste-pris-garanti

HotelSpecials.no tilbyr 1000-tals av tilbud fra hoteller i Sverige og Skandinavia. Gjennom vår direkte samarbeid med alle hoteller, tilbyr vi et lavest-pris-garanti på hotellet du bestiller.

Garantien innebærer at hvis du finner en bedre pris enn reservert rom via internett vil vi matche den prisen. Garantien gjelder under forutsetning at det bedre pris du fant er for samme datoer, romtype og andre reservasjonsbetingelser.

Betingelser for at den lavest-pris-garantien skal gjelde:

Du må, innen 24 timer fra bestillingstidspunktet ha funnet et billigere rom på samme hotell og samme romtype, antall personer, ankomstdato, avreisedato og med de samme betingelser (f.eks betalingsbetingelser) på et annet nettsted.

HotelSpecials.no må ha mottatt skriftlig melding via e-post innen 24 timer etter bestillingen din og ikke senere enn 72 timer før ankomst. Send det til info@hotelspecials.no.

Garantien gjelder ikke for bestillinger / priser som ikke er tilgjengelige for allmennheten, for eksempel kontrakt for selskaper og reisebyråer, medlempriser, gruppe-og konferansepriser eller der navnet på hotellet bekreftes først etter bestilling.

Prisgarantien gjelder ikke for hoteller som er en del av en kampanje (f.eks 3 netter for prisen av 2).

HotelSpecials.no betaler ut forskjellen mellom vår pris og den lavere prisen du fant på et annet nettsted. HotelSpecials.no kan også sammen med hotellet godta at den lavere prisen også gjelder for din bestilling ,dermed reguleres forskjellen ved ankomst på hotellet.

Garantien gjelder ikke for bestillinger som ikke kan avbestilles.

Hvordan gjør du hvis du finner en lavere pris?

Kontakt oss direkte hvis du finner en lavere pris. Enten via e-post info@hotelspecials.no eller telefon 23961700. Inkluder en lenke til hvor vi kan finne prisen. Prisen skall ved kontroll av HotelSpecials.no være tilgjengelig for å bestille når vi mottar meldingen.

Fortell oss din reservasjonnummer slik at vi kan sammenligne med din eksisterende reservasjon.

Alle henvendelser blir kontrollert av HotelSpecials.no. Vi kan desverre ikke akseptere skjermbilder eller andre påstått bevis på en lavere pris som ikke uavhengig bekreftet. Vi vil ikke bekrefte en forespørsel som vi mener er en skrivefeil eller andre feil som har blitt gjort på en ulovlig eller i ond tro.

Bevis på den lavere pris kan omfatte en reservasjonsbekreftelse av den lavere pris.

Vi lover deg å svare på henvendelsen din innen 8 arbeidstimer. Ta kontakt med oss ??hvis du har spørsmål på telefon 23960194 eller på info@hotelspecials.no!