del dette hotellet

Åpningstider man-fre 9-22, lør-sön 12-18

Oppdag Gøteborg - turistinformasjon

Gøteborg, Væstergøtland, Sverige

Se kart

Oppdag Gøteborg - turistinformasjon

Velkommen til Sveriges ansikt! En helg i Göteborg tilbyr en rekke aktiviteter og underholdning. Ta trikken ut til Salt Holmen og nyte havet, se et show på Opera House, erfaring shopping i koselige Haga og besøke Skandinavias største fornøyelsespark Liseberg. Enten det er vinter eller sommer, er det en forutsetning for en vellykket helg i Gøteborg!

Weekendturer Gøteborg

Tips for helgen i Göteborg.
Gøteborg er en populær helg reisemål for alle aldre og årstider. Liseberg er åpen hele sommeren, og også i løpet av desember for det populære julemarkedet. Gøteborg er kjent for å være tilfelle by nummer en. Ordninger på Ullevi, Scandinavium, det svenske utstillings-og i byen etter den andre, og du nå disse arenaer innen gangavstand. Göteborg tilbyr også en rekke attraksjoner, museer, parker og et aktivt natteliv.

Bestill en helg i Gøteborg.
Enten du leter etter en helg i sentrum av Gøteborg eller Spaweekend utkanten av byen finner du det her. Vi tilbyr hoteller i ulike standard og prisklasse. Budsjettet for de som søker det enkle og luksus for de som leter etter den beste!