23960194 ring oss gjerne Tir 09:00 - 22:00

Om HotelSpecials.no

I 2005 startet nordlendingene Fredrik Jansson og Tobias Samuelsson det spennende prosjektet med å lage et nettsted i verdensklasse fokusert på fritidsreisende. HotelSpecials var da allerede i Holland, Belgia og Tyskland. Fra år 2013 er også HotelSpecials.no og Hotelspecials.dk. På kontoret i Gøteborg, sitter vi rundt 15 personer, og hvert år formidler vi mer enn 200.000 bestillinger for våre hoteller. Hvis du har spørsmål eller feedback kan du gjerne ta kontakt med oss!

Res bort oftere

På HotelSpecials, ønsker vi at du skal kunne rese bort oftere. Derfor jobber hardt for å alltid tilby det beste utvalget til de beste prisene. På nettstedet vil du finne alle typer hoteller og i alle prisklasser: Spahoteller, slott og herregårder, skihoteller, designhoteller, luksushoteller, bed and breakfasts og mange flere. Vi har hoteller fra alle de store kjedene, men også mange mindre, privateide hoteller. Bortsett fra Norge, har vi også hoteller i i Sverige, Danmark, Tyskland, Holland, og Belgia. Så enten du er ute etter et avslappende spaopphold i nærheten av hjemmet, eller en helg full av shopping og kultur i Berlin, vil du finne det hos oss!

Bestill enkelt og sikkert

På HotelSpecials ønsker vi at du skal være i stand til å bestille et opphold på en enkel, lett og sikker måte. Vårt bestillingsprosess er enkel, tydelig og sikker fra start til slutt. Du velger hoteller etter ulike kriterier, og kan enkelt legge til noen spesielle ønsker for eksempel ekstra seng, middag osv. Du kan bestille direkte på nettstedet, men vil bare betale ved ankomst på hotellet. Vi vet selv hvor lett planene kan endres og derfor du har fri avbestilling inntil dagen før ankomst. Hvis du har spørsmål eller ønsker å bestille gjennom vår kundeservice, er du alltid velkommen til å kontakte oss på 23960194. eller info@hotelspecials.no slik at vi kan hjelpe deg

Nyhetsbrev med eksklusive tilbud

Vil du være sikker på å ikke gå glipp av våre beste tilbud, nyheter og kampanjer skal du registrere deg på vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet sendes regelmessig til våre abonnenter og inkluderer våre beste priser på overnattinger og hotellpakker i tillegg til eksklusiv tilgang til forbestilling av våre største kampanjer.

Alltid best tilbud

På Hotel Specials vil du alltid finne de beste tilbudene. Sjekk ut våre Topdeals å se opphold med rabatt, og ikke gå glipp av våre spesialkampanjer som 48h Special, Bo som en Konge, SpaWeek og HotelWeek.

Informasjon om selskapet

HotelSpecials.no
Postboks 5210
0303 Oslo
Norge

Nyt mer og betal mindre med HotelSpecials!