del dette hotellet

Åpningstider man-fre 9-22, lør-sön 12-18

Bestill via HotelSpecials.no

Å bestille et hotel gjennom HotelSpecials.no er enkelt

Ved hjelp av ulike søkekriterier, kan du enkelt søke gjennom alle tilgjengelige tilbud og hoteller på siden.
Når du har valgt et hotell eller tilbud vises informasjon om det aktuelle området eller tilbud. Hvis du ønsker å fortsette å bestille, klikk på "bestill nå". Du vil da se en oversikt over din bestilling og har mulighet til å gjøre endringer og legge til spesielle
ønsker når du reserverer.
Deretter fyller du ut bestillingsskjema på neste side. Du får i det siste trinnet bekrefte opplysningene dine. Hvis alt er riktig utfylt, fyll ut skjema for kortet for å garantere din reservasjon, og til slutt klikk "fortsett". Din reservasjon er sendt og du mottar etter noen minutter en bekreftelse av dine data til angitte e-postadressen.


Tilbudens tilgjengelighet

De fleste tilbuden på HotelSpecials.no kan reserveres direkt. På noen tilbud må du spørre først og deretter hotellet bekrefte definitivt. Du kan tydelig se i bestillingsprosessen hvis tilbudet kan reserveres direkte eller hvis du gjør en første spørsel. Hvis du gjør en første spørsel, vil vi kontakte deg innen 24 timer med et beskjed om din bestilling, svaret avhenger av tilgjengeligheten av gjeldende område. I unntakstilfeller kan hotellet nekte din bestilling hvis de for exempel har mottatt en større bestilling like før din bestilling. Det er tydelig på siden når du reserverer om du må vente på en definitiv bekreftelse fra hotellet.


Informasjon om priser

De oppgitte prisene er per rom for hele oppholdet, og beregnes på grunnlag av to mennesker per rom. Hvis du ønsker et enkelt rom vil det vanligvis tilkomme et enkeltroms-supplement. Hvis du ønsker å sove 3 eller flere i et rom vil det vanligvis tilkomme ekstrasengs-tillegg. Det er tydelig angitt hva som er inkludert i prisen. Hvis det ikke er angitt hvor store disse tilleggene er, kan du kontakte oss for mer informasjon.

For barn gjelder vanligvis spesielle barnpriser. Avhengig av deres alder, kan de bli reservert mot et supplement. Hvis dette ikke er angitt, kan du kontakte oss for mer informasjon. Et krav for å få barnprisene er at barn bor i samme rom som foreldrene.

E-mail

Generelle spørsmål:
info@hotelspecials.no
Spørsmål om reservasjon:
info@hotelspecials.no
Deltakelse og annonsering:
medverkan@hotelspecials.se

Telefon

Kundcenter: 23960194
Hotellsupport: +46-31 701 71 40
Fax: +46-31 701 81 40

Åpningstider for kundeservice:
Mandag - fredag 9-22
Lørdag-søndag 12-18

Du kan også kontakte oss og følge oss på Facebook:
HotelSpecials på Facebook

På våres blogg kan du lese om alt som skjer med oss ??og bransjen:
Blogg

Velg HotelSpecials.no!