del dette hotellet

Åpningstider man-fre 9-22, lør-sön 12-18

Moselstern Hotel Zum guten Onkel

Bergstrasse 6, 56814, Bruttig, Tyskland

Se kart

  • Deilig mat
  • Ved Mosel
  • Gratis parkering

Nyte avslappende vann og natur mens du bor på Moselstern Hotel Zum guten Onkel som ligger i den sjarmerende tyske...

Mer informasjon
Fra498kr
Per rom per natt
  • Standard dobbeltrom
  • Inkludert frokost
6,5

Vurderinger Moselstern Hotel Zum guten Onkel

Vurderinger fra 14 gjester

Vurderinger fra gjester som bodde på Moselstern Hotel Zum guten Onkel og basert på hvordan de opplevde oppholdet.

Overall Rating
 
7,0

Generelt

Generelt inntrykk
 
6,0
Plasseringen av hotellet
 
7,0
Pris / kvalitet
 
6,0

Servicenivå

Service
 
7,0
Atmosfære
 
7,0

Rom

Komfort på rommet
 
6,0
Renlighet på rommet
 
7,0

Hotellet er vurdert av

  • Par over 35 år 7.4
  • Par opp til 35 år 6.4
  • Pensjonert par 5.6
  • Med en venn/venninne 4.9
  • Familie - barn over 12 år 4.0
  • Forretningsreisende -
  • Gruppe -
  • Familie - Barn opp til 12 år -
  • Reise alene -

Hotellet er beskrevet som

% = Gjestenes beskrivelse av hotellet

  • Rolige omgivelser 29%
  • Stop over 21%
  • Billig 21%
  • Kulinarisk 11%
  • Koselig 4%

Beskrivelse sammenlignet med 1 hotell i Bruttig.

Reisemål som passer for

% = Gjestenes vurdering på reisemålet

  • Gå og sykkelturer 29%
  • Sykkelturer 27%
  • Restauranter 16%
  • Romantikk 11%
  • Vannsport 5%

'Bruttig' sammenlignet med alle andre destinasjoner (2010 )

  • Over gjennomsnittet
  • Gjennomsnitt
  • Under gjennomsnittet
4,0

Anonym - Nederland

nl_NL 12 september 2016, Familie med barn under 12 år

Het dorpje waar het hotel in is gelegen is zeer aangenaam. Verder geen pluspunten op te noemen voor het hotel

Bij aankomst wordt je minimaal begroet, krijgt de sleutel en dan mag je gaan. Onvriendelijk personeel! Badkamer slecht gepoetst(andermans haren gevonden), niet alle stopcontacten c.q. lampen deden het. Je moet expliciet vragen naar password om toegang te krijgen tot WIFI, het komt niet vanuit de gastheer zelf! Bedlinnen rook naar motorenolie, sigarentengeuren van mensen die op naastgelegen balkonnen aan het roken zijn. Niet de mogelijkheid gehad om een appelsap te bestellen voor bij het ontbijt,doen ze niet!(dus heb je een kind die moelijk eet en drinkt, neem zelf je etens- en drinkwaren mee!). Bij het verlaten van het hotel, je betaalt, levert de sleutel in en dan moet je ook wegwezen. Een eenvoudig gedag zeggen zit er niet aan!

Hver anmeldelsen nyttig Ja! (0) Nej! (0)

Overall Rating
 
6,0

Generelt

Pris / kvalitet
 
3,0
Plasseringen av hotellet
 
5,0

Servicenivå

Service
 
3,0
Atmosfære
 
3,0

Rom

Komfort på rommet
 
5,0
Renlighet på rommet
 
3,0

Les mer om gjennomgang Rapportere anmeldelse

4,9

Henk Hunting - Nederland

nl_NL 29 august 2016, Med en kjæreste

Geen

Veel te duur voor het geen men boekt, een kamen met bank maar die past in geen geval op de kamer die ik toegewezen kreeg, alsook de zeer kleine badruimte, met een douchebak waar je niet kon bewegen zonder de kraan aan te raken waardoor ik een dag lang heb rondgelopen met een pijnlijke rug doordat de kraanhandel verschuift en je een hete straal over je heen krijgt.

Hver anmeldelsen nyttig Ja! (0) Nej! (0)

Overall Rating
 
4,0

Generelt

Pris / kvalitet
 
3,0
Plasseringen av hotellet
 
6,0

Servicenivå

Service
 
6,0
Atmosfære
 
5,0

Rom

Komfort på rommet
 
4,0
Renlighet på rommet
 
6,0

Les mer om gjennomgang Rapportere anmeldelse

4,0

Fred vanRooden - Nederland

nl_NL 5 august 2016, Pensjonert par

Goede fietsenstalling. Dicht bij de Moezel.

Oudbollige inrichting uit de jaren 70, daarna minimale investering. Mini tv hangt bijna tegen het plafond(verrekijker meenemen).Ontbijt zeer sober(geen verse broodjes).Met meerdere mensen aan een tafeltje gepropt, zodat je diverse keren op moet staan om je ontbijt samen te stellen. Personeel onvriendelijk. Kan geen "goede morgen" vanaf. Ze hadden tijdens het ontbijt allen druk met opruimen. Nors kijkend.

Hver anmeldelsen nyttig Ja! (0) Nej! (0)

Overall Rating
 
3,0

Generelt

Pris / kvalitet
 
3,0
Plasseringen av hotellet
 
6,0

Servicenivå

Service
 
3,0
Atmosfære
 
3,0

Rom

Komfort på rommet
 
4,0
Renlighet på rommet
 
6,0

Les mer om gjennomgang Rapportere anmeldelse

7,1

Anonym - Nederland

nl_NL 4 april 2016, Par over 35 år

Het eten en de gastvrijheid is er prima.

Onze kamer was via een trap vanuit een binnenplaatsje te bereiken, erg gezellig maar ook rumoerig

Hver anmeldelsen nyttig Ja! (1) Nej! (0)

Overall Rating
 
6,0

Generelt

Pris / kvalitet
 
6,0
Plasseringen av hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
8,0
Atmosfære
 
8,0

Rom

Komfort på rommet
 
7,0
Renlighet på rommet
 
7,0

Les mer om gjennomgang Rapportere anmeldelse

8,9

Anonym - Nederland

nl_NL 29 mars 2016, Par over 35 år

Het is net of je echt bij je oom op visite komt. Er heerst een hele open en gemoedelijke sfeer. Ze kunnen ook een beetje engels en nederlands spreken. Je eet samen met de andere gasten aan een tafel,dus heb je gauw contact. Deze kunnen je weer attanderen op leuke plaatsjes in de omgeving.

Het is wel gehoorig in de slaapkamers.

Hver anmeldelsen nyttig Ja! (0) Nej! (0)

Overall Rating
 
8,0

Generelt

Pris / kvalitet
 
9,0
Plasseringen av hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfære
 
10,0

Rom

Komfort på rommet
 
8,0
Renlighet på rommet
 
8,0

Les mer om gjennomgang Rapportere anmeldelse

7,9

Leon De Wachter - België

nl_BE 8 september 2015, Pensjonert par

Het ontbijt en de dinerbuffet.

Oud hotel, kleine minpuntjes (douche:slang)

Hver anmeldelsen nyttig Ja! (0) Nej! (0)

Overall Rating
 
7,0

Generelt

Pris / kvalitet
 
9,0
Plasseringen av hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfære
 
8,0

Rom

Komfort på rommet
 
6,0
Renlighet på rommet
 
7,0

Les mer om gjennomgang Rapportere anmeldelse

6,4

Anonym - Geldermalsen - Nederland

nl_NL 10 august 2015, Par under 35 år

Behulpzame eigenares

Kamers mogen iets meer comfort en sfeer hebben

Hver anmeldelsen nyttig Ja! (0) Nej! (0)

Overall Rating
 
7,0

Generelt

Pris / kvalitet
 
6,0
Plasseringen av hotellet
 
6,0

Servicenivå

Service
 
7,0
Atmosfære
 
6,0

Rom

Komfort på rommet
 
5,0
Renlighet på rommet
 
8,0

Les mer om gjennomgang Rapportere anmeldelse

9,3

Anonym - Vriezenveen - Nederland

nl_NL 8 august 2015, Ukjent / annet

Prijs kwaliteit verhouding is super!

Veel 65+

Hver anmeldelsen nyttig Ja! (0) Nej! (0)

Overall Rating
 
10,0

Generelt

Pris / kvalitet
 
10,0
Plasseringen av hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfære
 
9,0

Rom

Komfort på rommet
 
9,0
Renlighet på rommet
 
9,0

Les mer om gjennomgang Rapportere anmeldelse

5,7

Anonym - Danmark

da_DK 1 august 2015, Par over 35 år

Der var meget støj om natten fra andre gæster. Klokken var langt over midnat inden der var ro på værelsesgangen og allerede kl 4 var de første gæster oppe igen. Der var meget lydt fra de andre værelser.

Hver anmeldelsen nyttig Ja! (0) Nej! (0)

Overall Rating
 
5,0

Generelt

Pris / kvalitet
 
5,0
Plasseringen av hotellet
 
6,0

Servicenivå

Service
 
6,0
Atmosfære
 
6,0

Rom

Komfort på rommet
 
6,0
Renlighet på rommet
 
6,0

Les mer om gjennomgang Rapportere anmeldelse

8,6

Mr. Frans Verhoeven - Wanroij - Nederland

nl_NL 1 juni 2015, Par over 35 år

Vriendelijkheid / gastvrijheid
goed eten

Kleine badkamer

Hver anmeldelsen nyttig Ja! (1) Nej! (0)

Overall Rating
 
8,0

Generelt

Pris / kvalitet
 
9,0
Plasseringen av hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfære
 
9,0

Rom

Komfort på rommet
 
8,0
Renlighet på rommet
 
9,0

Les mer om gjennomgang Rapportere anmeldelse