del dette hotellet

Åpningstider man-fre 9-22, lør-sön 12-18

City Living Schøller Hotel

Dronningens gate 26, 7011, Trondheim, Norge

Se kart

8,0 Les alle 12 vurderinger

Sentral beliggenhet. Rimelig. Veldig hyggelige ansatte.

  • Leilighethotell
  • 200 m fra Trondheim torv
  • Gratis WiFi

City Living Schøller Hotel er et sentralt beliggende hotell i sentrum av Trondheim. Her tilbys moderne leiligheter med...

Mer informasjon
Fra693kr
Per rom per natt
  • Standard enkeltrom
8,0

Vurderinger City Living Schøller Hotel

Vurderinger fra 12 gjester

Vurderinger fra gjester som bodde på City Living Schøller Hotel og basert på hvordan de opplevde oppholdet.

Overall Rating
 
8,0

Generelt

Generelt inntrykk
 
8,0
Plasseringen av hotellet
 
9,0
Pris / kvalitet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfære
 
8,0

Rom

Komfort på rommet
 
8,0
Renlighet på rommet
 
7,0

Hotellet er vurdert av

  • Par over 35 år 8.7
  • Familie - Barn opp til 12 år 8.3
  • Forretningsreisende 8.1
  • Par opp til 35 år 8.0
  • Pensjonert par 7.6
  • Gruppe 6.6
  • Familie - barn over 12 år -
  • Med en venn/venninne -
  • Reise alene -

Hotellet er beskrevet som

% = Gjestenes beskrivelse av hotellet

  • Billig 33%
  • Barnevennlig 26%
  • Stop over 15%
  • Koselig 11%
  • Rolige omgivelser 7%

Vurdering i forhold til alle hoteller...

  • Over gjennomsnittet
  • Gjennomsnitt
  • Under gjennomsnittet

Reisemål som passer for

% = Gjestenes vurdering på reisemålet

  • Gå og sykkelturer 9%
  • Restauranter 8%
  • Shopping 8%
  • Kulturelle attraksjoner 8%
  • Romantikk 7%

'Trondheim' sammenlignet med alle andre destinasjoner (2010 )

  • Over gjennomsnittet
  • Gjennomsnitt
  • Under gjennomsnittet
8,1

Mr. Leif Hald Pedersen - Danmark

da_DK 16 mars 2016, Forretningsreisende (s)

God beliggenhed. U-geneneret værelse

Det indbyggede køkken lugtede grimt af stege-os. Afløb i brugser stoppet.

Hver anmeldelsen nyttig Ja! (0) Nej! (0)

Overall Rating
 
7,0

Generelt

Pris / kvalitet
 
8,0
Plasseringen av hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfære
 
9,0

Rom

Komfort på rommet
 
8,0
Renlighet på rommet
 
6,0

Les mer om gjennomgang Rapportere anmeldelse

8,9

Anonym - Nederland

nb_NO 5 august 2015

Sentral beliggenhet.
Rimelig.
Veldig hyggelige ansatte.

Mangler varmekabler i gulv på bad.

Hver anmeldelsen nyttig Ja! (0) Nej! (0)

Overall Rating
 
8,0

Generelt

Pris / kvalitet
 
9,0
Plasseringen av hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfære
 
9,0

Rom

Komfort på rommet
 
8,0
Renlighet på rommet
 
9,0

Les mer om gjennomgang Rapportere anmeldelse

6,6

Anonym - Brumunddal - Norge

nb_NO 1 august 2015, Gruppe

Veldig hyggelige ansatte som tol oss godt i mot og tok vare på oss.
Behjelpelige og hyggelige ansatte på et veldig sentralt hotell.

Bar noe preg av at tidens tann hadde satt sine spor.

Hver anmeldelsen nyttig Ja! (0) Nej! (0)

Overall Rating
 
5,0

Generelt

Pris / kvalitet
 
6,0
Plasseringen av hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfære
 
5,0

Rom

Komfort på rommet
 
5,0
Renlighet på rommet
 
5,0

Les mer om gjennomgang Rapportere anmeldelse

8,4

Ms. Siri Sakshaug - Molde - Norge

nb_NO 19 juli 2015, Par over 35 år

Koselig og serviceinnstilt personale.
Gode senger.
At det er lov å ha hund der.
Beliggenhet.

Som dere ser av punkt 1.3 har jeg bare middels score der. Årsaker er
Uoversiktlig orientering om innhold i romme. vi tolket den informasjon som at det ville være endel kjøkkenutstyr der. Men ikke engang vannkoker og kopper var der. Vi fant det vi trengte i felleskjøkkenet, men dette bør tydeliggjøres.
Jeg synes også at fra tirsdag til lørdag bør håndklær skiftes underveis uten at vi spør. Også litt rengjøring. Kanskje de kronene man betaler ekstra for å ha hun kan brukesvtil en gulvrengøring eller to mens man er der? Selv om vi tørker hunden vil det bli sand på gulvene.

Hver anmeldelsen nyttig Ja! (0) Nej! (0)

Overall Rating
 
9,0

Generelt

Pris / kvalitet
 
8,0
Plasseringen av hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfære
 
9,0

Rom

Komfort på rommet
 
8,0
Renlighet på rommet
 
5,0

Les mer om gjennomgang Rapportere anmeldelse

6,6

Mr. Ståle Korsnes - korgen - Norge

nb_NO 6 april 2015, Par over 35 år

Det at jeg kunne ha med hund

Frokost og den delen der ,lite info

Hver anmeldelsen nyttig Ja! (0) Nej! (0)

Overall Rating
 
8,0

Generelt

Pris / kvalitet
 
10,0
Plasseringen av hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
5,0
Atmosfære
 
5,0

Rom

Komfort på rommet
 
6,0
Renlighet på rommet
 
4,0

Les mer om gjennomgang Rapportere anmeldelse

8,4

Anonym - hjelset - Norge

nb_NO 1 februar 2015, Par over 35 år

Sentralt og rimelig, hyggelig betjenting

Hver anmeldelsen nyttig Ja! (0) Nej! (0)

Overall Rating
 
8,0

Generelt

Pris / kvalitet
 
10,0
Plasseringen av hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfære
 
7,0

Rom

Komfort på rommet
 
8,0
Renlighet på rommet
 
8,0

Les mer om gjennomgang Rapportere anmeldelse

8,0

Anonym - Namnsås - Noorwegen

nb_NO 19 januar 2015, Par over 35 år

Fint at vi kunne ta med hunden

Rusk og rask av taket lå utover i gangen

Hver anmeldelsen nyttig Ja! (0) Nej! (0)

Overall Rating
 
6,0

Generelt

Pris / kvalitet
 
8,0
Plasseringen av hotellet
 
9,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfære
 
8,0

Rom

Komfort på rommet
 
8,0
Renlighet på rommet
 
8,0

Les mer om gjennomgang Rapportere anmeldelse

8,0

Anonym - Kista - Sverige

sv_SE 3 september 2014, Par under 35 år

Gjesten har dessverre forlatt ingen andre kommentarer om oppholdet.

Hver anmeldelsen nyttig Ja! (0) Nej! (0)

Overall Rating
 
8,0

Generelt

Pris / kvalitet
 
8,0
Plasseringen av hotellet
 
8,0

Servicenivå

Service
 
8,0
Atmosfære
 
8,0

Rom

Komfort på rommet
 
8,0
Renlighet på rommet
 
8,0

Les mer om gjennomgang Rapportere anmeldelse

10,0

Anonym - Lier - Norge

nb_NO 7 august 2014, Par over 35 år

Rimelig hotell midt i byen. Hyggelig kundeservice. Fikk lov til å ha med hund til en rimelig penge.

Ikke hotellparkering

Hver anmeldelsen nyttig Ja! (0) Nej! (0)

Overall Rating
 
10,0

Generelt

Pris / kvalitet
 
10,0
Plasseringen av hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
10,0
Atmosfære
 
10,0

Rom

Komfort på rommet
 
10,0
Renlighet på rommet
 
10,0

Les mer om gjennomgang Rapportere anmeldelse

8,4

Anonym - Bode - Noorwegen

nb_NO 17 juli 2014, Ukjent / annet

Tatt godt imot av alle i resepsjonen. Følte at vi var spesielt velkomne. Godt å føle seg velkommen med hund. Fikk mulighet til oppgradering av rommet. Meget god plass. Mye for pengene!!

Ingen ting var negativt ved hotellet. Kanskje litt "claus" i heisen.

Hver anmeldelsen nyttig Ja! (0) Nej! (0)

Overall Rating
 
6,0

Generelt

Pris / kvalitet
 
8,0
Plasseringen av hotellet
 
10,0

Servicenivå

Service
 
9,0
Atmosfære
 
8,0

Rom

Komfort på rommet
 
8,0
Renlighet på rommet
 
10,0

Les mer om gjennomgang Rapportere anmeldelse